Manuele therapie & Sportrevalidatie

 

 

COVID-19 Maatregelen:

 

 

Het dragen van een mondmasker is niet langer verplicht. Indien je zelf graag een masker draagt, mag dit uiteraard en indien je graag wil dat wij dit ook doen, mag je dit altijd vragen. We hebben hier alle begrip voor.

 

 

Welkom

 

 

STERK staat voor STEenokkerzeel, Revalidatie en Kinesitherapie. Als praktijk gespecialiseerd in manuele therapie & sportrevalidatie kunnen wij je helpen bij lichamelijke klachten gerelateerd aan spieren, pezen en/of gewrichten. Of je nu een (competitie) sporter bent, of net een ongeval of operatie achter de rug hebt, er wordt samen gewerkt aan een duurzame oplossing voor je klachten. Jouw vraag aan ons kan sterk verschillen en bij gevolg ook onze aanpak. Maar vakkennis, een grondige aanpak en het streven naar het snelste en beste resultaat tot jouw tevredenheid mag je steeds van ons verwachten.

 

Principieel kan je bij ons enkel op voorschrift van, en in samenwerking met, je arts terecht. Bij twijfel kan je ook via je arts een verwijzing tot een consultatief onderzoek vragen om te bepalen of de klachten al dan niet tot ons domein behoren. Indien je er toch voor kiest om ons rechtstreeks te contacteren voor advies, kunnen we nadien nog altijd een verslag opstellen en dit doorspelen aan je arts voor een verdere samenwerking.

 

Bart, Roel & Brend

 


 

Openingsuren:

op weekdagen van 8u tot 21u.

Afspraken buiten deze openingstijden zijn mogelijk in uitzonderlijke gevallen na overleg.